YOUnique Beauty & Body Care | Merken
15296
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15296,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Pionier in Huidverbetering!

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

 

Bij Younique Beauty & Body Care kunt u ook terecht voor de innovatieve behandelmethodes van Juliette Armand. Waar het merk hannah zorgt voor huidverbetering en het optimaliseren van de huidconditie, bied Juliette Armand  een scala aan intensieve behandelprotocollen aan gericht op Anti-Aging, acne, pigmentatie en huidstructuur verbetering.

Omdat de behandelingen van Juliette Armand zeer intensief zijn, mogen alleen de specialisten in huidverbetering bij hannah werken met deze unieke producten.

Het trendy Italiaanse make-upmerk PUPA Milano staat voor fashion, innovatie, trends en kleur. Met PUPA Milano kan iedereen een geschikte make-up look creëren. Van gedistingeerd tot super trendy, voor de jeugdige consument en voor de zakenvrouw, voor een glamour make-up en een dagelijkse verfraaiing van het uiterlijk.
PUPA Milano: Beauty made in Italy

Waar PUPA Milano 30 jaar geleden een start maakte met het ontwikkelen van de beautykit heeft ze een spectaculaire reis in de tijd gemaakt en is momenteel een van de meest toonaangevende make-up merken. Rood is de merkidentiteit van PUPA Milano. Rood staat voor passie, energie en durven.
PUPA Milano is een trendy merk dat altijd inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fashion en beauty. PUPA Milano is één van de marktleiders in Italië op het gebied van beauty. De Italiaanse stijl van PUPA Milano is doorgevoerd in de trendy en fashionable make-up producten.
PUPA is een dynamisch merk met een sterke persoonlijkheid en een unieke identiteit dat wereldwijd wordt herkend.

Professional waxing

Depilève is wereldwijd de marktleider op het gebied van professionele harsontharing in meer dan 90 landen. Voor het verkrijgen van een perfecte harmonie tussen de hars, haren en de huid worden alleen de beste ingrediënten geselecteerd. Langdurige roodheid en/of vervelende bultjes na het harsen zijn verleden tijd door het gebruik van filmwax; uiterst zacht voor de huid en maximaal comfort met een optimaal resultaat!